Publicitat
Publicitat

Valery Fernández: 'Prefereixo l'ascens directe'

Valery Fernández té el somni d'ascendir amb el Girona FC a Primera Divisió. Seria una gran notícia per l'escalenc després d'estar més de deu mesos sense poder jugar a causa de la lesió i també per la pandèmia del coronavirus. L'equip gironí, a falta d'11 jornades per acabar el campionat, és cinquè a la taula.

Valery Fernández ha estat un dels escollits per la Plataforma Xala per explicar la seva trajectòria esportiva fins a arribar a ser un jugador professional. L'actual jugador del Girona FC va parlar de passat, present i futur. Va recordar especialment el debut amb l'Alabès, la seva estrena a Primera contra l'Atlètic de Madrid i el golàs al Wanda Metropolitano. Ha parlat també de com recorda el descens l'any en què es convertia en jugador professional. 

Tot i el descens, el jugador va seguir al Girona. Els gironins van començar la pretemporada treballant de valent perquè tenien i tenen ganes de retornar a Primera Divisió. Un dels entrenaments va ser a l'Escala, el passat 5 d'agost. Valery feia pocs dies que s'havia lesionat a Manchester.

Va arribar el coronavirus i la Lliga es va aturar completament. Des del 9 de maig que el Girona entrena per preparar el retorn a la competició. Falten 11 partits i els gironins són cinquens i s'haurien d'enfrontar al Cadis, Saragossa, Almeria i Elx, entre altres.

El primer partit programat és dissabte 13 de juny al camp de Las Palmas i serà a porta tancada així ho ha comunicat la presidenta del Consell Superior d'Esports, Irene Lozano. Dies abans s'havia dit que seria amb espectadors, ja que el pròxim dilluns l'illa hauria d'entrar a la fase 3 que inicialment permetria un terç de l'aforament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar