Publicitat
Publicitat

El Camí Ample torna a doble sentit de circulació

El Camí Ample tornarà a ser de doble sentit de circulació la setmana vinent. Amb aquest canvi, l'Ajuntament escolta els veïns que no ho veien clar i obre noves possibilitats per fer compatible la vialitat amb la reformulació del mercat dels diumenges.

La setmana vinent començaran els treballs per tornar a establir el doble sentit de circulació al Camí Ample que, des de fa un any, es va acotar a un únic sentit, del nucli urbà en direcció a Riells. En canvi es farà ara, escoltant les veus de comerciants del sector que havien mostrat el seu desacord amb el model de sentit únic, però sobretot també per fer viable l'obertura del mercat setmanal.

El doble sentit permetrà mantenir la vialitat entre nucli i Riells i fer-ho compatible amb l'obertura del mercat que, mentre duri l'excepcionalitat d'aquest moment, haurà d'establir mesures de seguretat com tancar el seu perímetre i serveis de control en tots els accessos.

La concreció d'aquestes mesures així com el calendari i les condicions de reobertura del mercat dels diumenges s'ha de pactar en una reunió convocada per demà a la tarda entre marxants i govern municipal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar