Publicitat
Publicitat

Josep Bofill a La Casa de la Vila

Aquesta setmana s'han reprès les obres dels projectes de pressupostos participatius suspesos des del decret d'estat d'alarma. El més significatius d'aquests, la reforma de la plaça Víctor Català es calcula que estarà enllestit a primers de juliol.

El procés de desconfinament després de les setmanes més dures de la crisi sanitària de la Covid-19 està permenent recuperar certa normalitat ida a dia. És el cas dels projectes d'obra que es van suspendre la primera setmana d'estat d'alarma. Entre aquestes, s'han reactivat els treballs a les voreres de la rambla Mallols o en diferents carrers de Riells de Dalt. Però la intervenció més significativa és la de l'entorn de la plaça Víctor Català.

També queden pendents dels pressupostos participatius altres projectes com la graderia de la Sala Polivalent o altres intervencions menors. El regidor d'urbanisme en va parlar a l'entrevista d'aquesta setmana a l'espai La Casa de la Vila, on va puntejar també aquelles obres que no es reprendran, almenys de moment, com és el cas de la urbanització dels carrers del barri dels emperadors, obra que s'havia de finançar amb contribucions especials que assumien els veïns.

Però l'obra més significativa que s'ha guardat temporalment al calaix, és la de la nova biblioteca i auditori. Bofill s'hi va referir apuntant el terme de prudència com el que va fer decidir al govern a no engegar les obres aquest any.

Els qui sí que podran treballar aquest estiu seran els promotors d'obres. I és que davant una situació difícil com la que vivim s'ha considerat que no tenia massa sentit prohibir les obres durant els mesos d'estiu. Això sí s'haurà de fer amb prudència.

Puntejant els principals temes de l'àmbit urbanístic dels últims mesos, Bofill va tenir temps també per a comentar el cas de l'enderroc de l'edifici del Petit Príncep, a l'avinguda Riells, per ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar