Publicitat
Publicitat

S'acaba la segona fase d'enllumenat a les pistes de tennis

L'Ajuntament de l'Escala acaba la segona fase d'enllumenat a les pistes municipals de tennis. Fins ara s'havien instal·lat focus de tecnologia LED a la pista central i això feia que les laterals no tinguéssin la mateixa intensitat de llum. Amb aquesta actuació, tot s'ha solucionat i el CT l'Escala està molt content.

Aquesta setmana, l'Ajuntament de l'Escala ha acabat la segona fase d'enllumenat a les pistes municipals de tennis. La primera actuació va ser el desembre del 2018 i va consistir a canviar els primers focus de la instal·lació, que recordem que no es canviaven des de la fundació del club. La llum va millorar a la pista central, però no a les laterals. Es va apostar per la tecnologia LED.

El Club Tennis l'Escala està molt content amb aquesta actuació, ja que era una sol·licitud que demanava des de feia temps.

Les millores en la il·luminació serviran per estalviar en la factura de la llum. I un altre dels motius del perquè aquesta actuació s'ha fet és per una qüestió de seguretat perquè hi havia el perill de què caigues algun focus.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar