Publicitat
Publicitat

L'Escala convoca un minut de silenci per condemnar el crim masclista d'ahir

L'Escala convoca un minut de silenci per condemnar el crim masclista d'ahir.  Un centenar llarg de persones s'han reunit davant la plaça de l'Ajuntament per expressar el seu condol i remarcar una vegada més el ferm rebuig a tota violència contra les dones.

L'Ajuntament de L'Escala ha convocat aquest migdia a les 12h a la plaça de l'Ajuntament un minut de silenci per condemnar i rebutjar l'assassinat, ahir dimecres, d'una veïna de L'Escala i expressar el seu condol a la seva família i amistats.

La convocatòria ha reunit un centenar de persones al voltant de la Plaça, entre elles familiars de la víctima, portaveus municipals i autoritats de diverses institucions, tots han expressat el seu condol i també han remarcat una vegada més el rebuig a tota violència contra les dones. També hi han assistit a la convocatòria el col·lectiu Temps de dones, que han il·lustrat amb esqueles les víctimes de violència de gènere i també amb pancartes.

Davant d'aquesta gravíssima problemàtica social, l'Ajuntament fa una crida al rebuig contundent a qualsevol forma de violència contra les dones per poder avançar en la seva erradicació.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar