Publicitat
Publicitat

Els càmpings encara poden salvar la temporada

Els càmpings de l'Escala creuen que la temporada no es pot donar per perduda, tot al contrari, encara hi ha possibilitats que tiri endavant una vegad aixecat l'estat d'alarma i les fronteres obertes. Les cancel·lacions no han estat tant importants com es creia en un principi.

Els càmpings Las Dunas, Illa Mateua i L'Escala, creuen que amb l'obertura de fronteres a partir de l'1 de juliol encara poden salvar la temporada.Els turistes estrangers estan esperant com evoluciona la situació per fer cancel·lacions, i els que ja ho han fet tenen ganes de venir i han passat les reserves a 2021.Tenint en conte la normativa a complir, les restriccions d'espais i la nova manera de treballar que s'haurà d'imposar, es pensa en positiu i en obrir portes al juliol.En aquest nova situació agafa un paper molt important el turisme de proximitat, que s'està interessant més que mai en l'oferta dels càmpings del territori, ara mateix sobretot de la Costa Brava.

Pel que fa als treballadors dels càmpings estan la majoria en ERTOs, cosa que no suposa cap despesa pels establiments.Quan s'acabi l'estat d'alarma el 30 de juny i es vagi incorporant personal , els establiments s'hauran de fer càrrec de la base de cotització de tots els treballadors, d'aquí que es demani la màxima implicació de les administracions de l'estat i també locals.

Aquesta setmana estan previstes diverses reunions de les associacions de càmpings on es vol posar en comú tota la informació i anar decidint com serà una temporada que ja es tira a sobre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar