Publicitat
Publicitat

Avui s'han adjudicat els serveis de Casal d'Estiu, demà inscripcions

Aquest dimecres amb Junta de Govern s'ha aprovat l'adjudicació de la contractació dels serveis de Casal d'Estiu i matí esportiu al Grup Tot Oci, i el campus jove a Oriol Fuster. Les inscripcions a partir de demà.

L'Ajuntament de l'Escala oferirà aquest estiu als infants, adolescents i joves del municipi la possibilitat de gaudir d'activitats de lleure educatiu i esportiu amb les diferents modalitats de casal i campus joves. Aquest matí s'ha adjudicat el servei de casal i matins esportiu a l'empresa Tot Oci, encarregada fins ara dels matins esportius. Pel que fa al campus Jove un any més ho gestionarà l'Oriol Fuster. Els equips tècnics i educatius treballen des de fa setmanes per adequar les activitats a les noves normatives i condicions per oferir uns serveis de qualitat educativa amb les corresponents mesures de seguretat. El seu funcionament doncs, estarà condicionat a la normativa i regulació que s'estableixi en cada moment davant la pandèmia de la Covid-19.

Pel que fa a les preinscripcions s'obren demà mateix fins al 5 de juny de forma telemàtica, i també s'oferiran dos dies de manera presencial. Tots els detalls a la web municipal lescala.cat.

Aviat s'informarà de les preinscripcions del casaliu



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar