Publicitat
Publicitat

SORPRESA: El sènior femení ascendeix a Segona Catalana

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala ascendeix a Segona Catalana per sorpresa. I és que quan es va aturar la competició a causa del coronavirus eren quartes de Tercera. A l'haver estat un dels tres equips amb el millor coeficient doncs ha certificat l'ascens. També han pujat Salt i Fontajau.

La Federació Catalana de Basquetbol ha comunicat tots els equips que ascendeixen de categoria la pròxima temporada i un d'ells, per sorpresa de tots, ha estat el sènior femení del Club Bàsquet l'Escala. L'equip de Susi Martí i Pau Esponellà ocupava la quarta plaça de Tercera Catalana, però l'organisme federatiu català ha decidit que han d'ascendir els tres equips amb millor coeficient de cada grup. El tercer classificat era el Caldes de Malavella però tenia una derrota més.

Ara el club escalenc ha de decidir si accepta la plaça a Segona Catalana. De moment, sembla que sí.

Peke, Eva Guinart, Laia Cuspinera, Mercè Bolasell, Anna Ferrer, Laura Casals i Carla Herrera són les set jugadores que ja han renovat. La plantilla s'ampliarà amb les juniors que passaran a formar part de la primera plantilla i amb algun fitxatge que arribi pròximament. La prioritat del cos tècnic és fitxar una jugadora interior i una d'exterior.

La Segona Catalana de l'any vinent podria ser amb molts equips de Girona.

La Federació ha fet arribar als clubs que les competicions retornarien a mitjans d'octubre.

El que ara és una incògnita és saber quan es podrà començar a fer la pretemporada tenint en compte que la Segona Catalana és més exigent que la de Tercera.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar