Publicitat
Publicitat

Comença el període d'inscripcions del PTT L'Escala

Ja s'ha obert el període de preinscripcions pel curs PTT L'Escala, s'allargaran fins al 5 de juny. Seran de forma telemàtica i es podrà trobar l'enllaç a la plana web www.pfipttlescala.wordpress.com

L'Escala ha engegat motors per una segona edició del Pla de Transició al Treball, un recurs que es posa a l'abast de tots aquells nois i noies d'entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que volen disposar d'una nova eina per a la seva transició al món laboral o per a la seva continuïtat formativa. La primera edició ha estat tot un èxit amb excel·lents resultat acadèmics.

La inscripció per al programa del Pla de Transició al Treball L'Escala del curs 2020-2021 s'han fixat del 25 de maig al 5 de juny en un tràmit preferentment telemàtic. Per més detalls i enllaços d'inscripció poden visitar l'espai web pfipttlescala.wordpress.com.

A l'Escala s'ofereix el curs amb Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic. Les places són limitades a 17 alumnes, preferentment de l'Escala.

Davant la situació d'excepcionalitat, ara per ara no saben en quines condicions podran iniciar el nou curs escolar i tot dependrà de les directrius del Departament depenen de l'evolució de la pandèmia de la COVID-19. Tot i això les instal·lacions de l'Espai Jove, centre on es porta a terme el curs està preparat per adaptar-se a les possibles mesures de prevenció.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar