Publicitat
Publicitat

El Club Bàsquet l'Escala prepara el campus d'estiu

El Club Bàsquet l'Escala prepara una nova edició del campus d'estiu. L'organització torna a apostar per les activitats esportives i les sortides a la platja i a la natura. Com a novetat, es dedicaran dues hores setmanals a fer repàs acadèmic. La data d'inici del campus serà l'1 de juliol i serà de 9 a 13h del migdia.

Encara no sé sap segur si aquest estiu es podran fer els campus esportius. Anirà en funció de com evoluciona la pandèmia. Tot i això, el Club Bàsquet l'Escala està treballant per adaptar-se als nous temps per impartir el campus durant els matins de juliol i agost de la manera més segura possible. Aquesta serà la segona edició i es repetirà el mateix format que l'any passat: activitats esportives i sortides a la platja i a la natura.

Aquest any, com a novetat, destinarà dues hores al repàs acadèmic. I és que a causa del coronavirus, els alumnes no han pogut fer presencialment el tercer trimestre.

En cas que es pogués fer, seria una gran notícia per tots perquè així la mainada tornaria a fer esport i podria relacionar-se amb els seus amics presencialment.

El campus començaria l'1 de juliol i acabaria el 31 d'agost i es faria de 9 del matí a 13 h del migdia. Hi ha temps per formalitzar les inscripcions fins al dia 5 de juny, una data que es podria allargar a causa de la situació actual. Per a més informació campuscblescala@gmail.com o bé als perfils de Facebook i Instagram del club.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar