Publicitat
Publicitat

Les empreses de neteja, amb més feina que mai

Amb la crisi sanitària del covid19 a les empreses de neteja se'ls ha girat més feina que mai. És el cas de Neteges l'Empordà que s'ha adaptat a la situació amb inversions en la compra de maquinària per a la desinfecció dels espais. Aquesta setmana ha estrenat una màquina importada d'Itàlia.

Amb la reobertura progressiva de comerços, botigues, bars i altre tipus d'espais, aspectes com la neteja i desinfecció prenen més importància que mai. Malgrat les limitacions d'aforament, s'ha de ser més curós que mai en aquest aspecte per no propiciar la infecció entre la clientela. I és en aquest aspecte on un perfil d'empresa, la de neteja pren un protagonisme més gran, si cap, del que tenia fins ara. És el cas de Neteges l'Empordà, que s'ha adaptat a la situació adquirint una nova màquina per a la desinfecció dels espais que contracten els seus serveis.

El cas de Neteges l'Empordà és un exemple d'empresa que ha treballat més que mai durant aquest confinament.

La nova màquina de desinfectar l'ha estrenat aquest matí al local La Mod, de l'EScala. El seu propietari, en Marcos Closas, reiterava la importància de ser molt curosos amb les mesures de seguretat, la higiène i la desinfecció de les instal·lacions.

La Mod és un dels locals que aquesta setmana ha reobert, limitant l'accés del públic a la terrassa, tot acotant l'aforament a un 50% de les taules per poder garantir les distàncies de seguretat, amb molt bona afluència d'usuaris amb ganes de sortir al carrer i compartir les primeres estones d'oci conjunt després de dos mesos de confinament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar