Publicitat
Publicitat

Torna la loteria a mig gas

Les administracions de loteria reprenen la seva activitat, després d'una aturada històrica del sector. Ho fan a mig gas amb la reactivació d'una part dels sortejos i amb moltes mesures de seguretat, entre elles la retirada de totes les butlletes de paper.

La represa de l'activitat comercial va coincidir amb una altra obertura esperada, sobretot per als més aficionats a temptar la sort. I és que les administracions de loteria han tornat a funcionar dos mesos després del seu tancament. Des de l'Anxova Milionària de l'Escala, es qualifica d'aturada històrica i es destaca la poca sensibilitat de la direcció nacional, que ha deixat el col·lectiu abandonat allarg d'aquests dies de confinament.

L'obertura tal com ha explicat Fèlix Pons, ha estat a mig gas. Doncs molta gent desconeixia la data de reobertura de l'activitat. A més a més, molts jocs de moment no s'han comercialitzat. Per exemple la Bono Loto i La Grossa de la Primitiva no arranquen fins a la setmana del 25 de maig, o la loteria nacional on els sortejos no es reprendran fins a l'11 de juny.

Per a la reobertura, l'Anxova Milionària ha adequat les seves instal·lacions per oferir la màxima seguretat a tots els seus clients. Un canvi important, a causa de les mesures de seguretat per l'epidèmia, és que s'han retirat totes les butlletes de paper dels diferents sortejos on el client podia marcar les caselles amb els números que ell triava. A partir d'ara, si el client vol una butlleta personalitzada, l'ha de dir per finestreta al venedor, que és qui li entra.

Des de l'administració es recomana no llençar cap butlleta antiga, davant de qualsevol dubte apropar-se un moment a les instal·lacions i comprovar la butlleta amb les màquines o consultar a qualsevol dels venedors de l'administració.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar