Publicitat
Publicitat

Darrers dies de preinscripció escolar

Aquesta setmana finalitzar el procés de preinscripció escolar a infantil, primària i secundària. Des d'avui i fins divendres es pot fer també presencialment amb cita prèvia.

Divendres finalitza el termini de preinscripcions escolars, i a partir d'ara, aquestes també es poden fer de forma presencial als centres educatius. Fins al dia d'avui, un nombre molt elevat de famílies ja han fet el tràmit telemàtic, per inscriure els seus fills a les escoles Empúries i l'Esculapi i a l'institut El Pedró. Ara s'obre el període de forma presencial, per a totes aquelles famílies que no disposen dels mitjans per fer el procediment telemàtic. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d'Internet.

Per a les famílies que hagin de fer ús de la cita prèvia i la preinscripció presencial, podran obtenir a les webs dels centres la informació necessària per dur el tràmit amb total garantia de salut i seguretat. Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic, segons les necessitats.

Així mateix, al centre hi ha d'anar el menor nombre possible de persones. S'ha de portar la documentació per fotocopiar i la sol·licitud emplenada des de casa, s'ha d'utilitzar un bolígraf propi. S'ha de visitar el centre amb mascareta i guants. No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

D'altra banda, s'estableix la neteja diària dels espais, la ventilació periòdica de les instal·lacions; la instal·lació de mampares de protecció i l'ús de mascaretes o pantalles protectores facials i de guants per personal que faci atenció al públic, així com de gel hidroalcohòlic.

Recordem també que les preinscripcions per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d'FP i d'arts plàstiques i disseny. En el cas de Ballmanetes, serà de l'1 al 5 de juny i el Pla de Transició al Treball, de l'25 de maig al 5 de juny. Pels estudis postobligatoris consultar a cada centre l'opció de preinscripció telemàtica o presencia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar