Publicitat
Publicitat

Com han passat el confinament els Esquenapelats?

Un dels clubs que va seguir pedalant durant el confinament més estricte va ser el Club Ciclista Esquenapelats. Tots els ciclistes practicaven l'esport des de casa seva connectats virtualment entre ells. La bicicleta la van poder treure el 2 de maig, però sense sortir del poble. No ha estat fins aquest dilluns quan han pogut sortir del municipi.

Tot i estar tancats a casa durant el confinament més estricte, les bicicletes del Club Ciclista escalenc Esquenapelats treien fum. Els rodillos, com dieuen ells, van ser la seva salvació. Des del 14 de març fins al 2 de maig feien entrenaments online a través del Google Meet. Era una manera de mantenir la forma i fer exercicis més amens i divertits. Ens expliquen que a partir del dissabte 2 de maig, dia en que vam poder començar a fer esport a l'exterior, les pujades de Montgó semblaven les rambles de Barcelona. 

Des d'aquest dilluns, els ciclistes poden sortir del municipi sempre que s'estigui a la mateixa regió sanitària. Cal recordar que els Esquenapelats estant complint durant aquest 2020 el desè aniversari de vida i la intenció era poder celebrar-ho amb la cinquantena de socis en una barbacoa. Amb les mesures que hi ha actualment, aquest dinar multitudinari no es podria fer, s'hauria de posposar per més endavant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar