Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala obre les seves instal·lacions

El Club Tennis l'Escala ha obert avui les seves instal·lacions amb moltes mesures de seguretat. Només es pot accedir al club amb cita prèvia i al entrar es prendrà la temperatura. No es poden fer servir els vestidors i els partits hauran de ser individuals. És obligatori portar mascareta, excepte quan es jugui.

Avui dimarts al matí han obert les primeres instal·lacions esportives de l'Escala. Han obert al públic les pistes municipals de tennis i de pàdel, això sí amb mesures estrictes. Només entrar s'ha de seguir un circuit per mantenir la distància de seguretat que culmina a l'oficina del club, punt on es pren la temperatura i espai on s'ha de signar el Compromís de Responsabilitat per a l'ús de l'equipament per a l'esportista. S'ha d'acudir a les pistes amb cita prèvia i amb mascareta.

Una altra de les novetats és que els bancs han estat substituïts per cadires. Abans cada jugador es refrescava al mateix banc, ara ja no és així, cada jugador està separat.

L'entrada a la fase 1 ha estat una notícia molt ben rebuda per tothom. La gent tenia ganes de fer esport.

Els partits de pàdel ara duraran 1h i no 1h 30 com abans. I a cada costat només hi haurà un jugador. L'horari durant aquesta fase és de 9 a 13 i de 17 a 21 h. No es podrà continuar jugant a partir de l'hora de tancament. Els vestidors no es poden fer servir. Cal recordar que la instal·lació estava tancada des del 14 de març. El pagament es farà amb efectiu i en cas de no ser possible es recomana portar l'import exacte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar