Publicitat
Publicitat

Agències de viatges: cancel·lacions dels viatges programats i estiu incert

Les agències de viatges auguren que l'estiu no serà bo, però que es podria evitar una temporada perduda amb el turisme nacional. Tot i el confinament opinen que la gent tornarà a viatjar quan sigui possible. Amb el que treballen ara és amb les devolucions dels viatges que no han pogut fer els seus clients. 

La patacada originada pel coronavirus està afectant també a les agències de viatges. Ara mateix s'estant centrant en ajudar els passatgers que encara no han pogut tornar a l'Escala i cancel·lant els viatges que els clients han anulat. En molts casos, les empreses en comptes de retornar els diners ofereixen bonificacions que tenen vigència per un any.

Tot i aquest frenada en sec del sector consideren que en sortiran reforçats, sobretot les agències de viatges petites, les de proximitat, que han estat al costat del client en tot moment. Les dues agències consultades coincideixen que no serà un bon estiu, però la temporada es podria salvar amb el turisme de proximitat. És per aquest motiu que s'està creant producte nou. 

Les ganes de viatjar no es perden, s'acumulen, però la gent deixarà de viatjar per temes econòmics i sanitaris? En la crisi del 2008 per exemple, els viatges es van convertir en una necessitat. 

L'evolució de la pandèmia i el comportament de la gent serà determinant per poder viatjar aquest estiu. Informar també que el govern central ha anunciat que aquells viatgers que arribin a Espanya des de l'estranger hauran una quarentena a partir d'aquest divendres 15 de maig.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar