Publicitat
Publicitat

L'hoquei subaquàtic fa sessions online d'apnea

L'equip d'hoquei subaquàtic de l'Escala, Les Anxovetes, entrena des de casa i no a la piscina. Tots els seus integrants fan sessions en línia i practiquen l'apnea, important en aquest esport. El monitor també ha enviat una sèrie d'exercicis físics perquè els jugadors segueixin en forma tot i aquest confinament. 

En temps excepcionals, entrenaments excepcionals. L'equip d'hoquei subaquàtic de l'Escala, Les Anxovetes, segueix amb les seves sessions. Ara no son presencials sinó virtuals. Tots els components del club per continuar estant en contacte fan sessions d'apnea a casa seva. A través del Google Meet, el monitor Boris Weitzmann, dona les instruccions als jugadors.

Amb el que s'està avançant ara mateix és amb la creació d'un manual que permetrà als interessants acreditar-se com a monitor d'hoquei subaquàtic.

L'hoquei subaquàtic també ha estat un dels esports afectats per la pandèmia del coronavirus. Les competicions nacionals com internacionals que tenia programades han quedat suspeses.

El club no sap quan podrà reprendre l'activitat a la piscina municipal de l'Escala. Haurà de seguir fent sessions online.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar