Publicitat
Publicitat

Com és que l'entrenador escalenc Gabri Maragall ha deixat el Porqueres?

L'entrenador escalenc Gabri Maragall no serà continuarà a la UE Porqueres del grup 1 de la Segona Catalana la pròxima temporada. Una vegada la Federació Catalana de Futbol va donar per acabades les competicions, el tècnic va comunicar al club que no seguiria liderant el projecte porquerenc.

Anunci 0s

Amb la competició ja suspesa arriben els primers moviments a les banquetes. L'entrenador escalenc Gabri Maragall ha comunicat a la junta directiva de la UE Porqueres que no seguirà la pròxima temporada. Maragall ha estat dos anys liderant el club porquerenc, que milita al grup 1 de la Segona Catalana. El primer curs va salvar a l'equip a l'últim segon a casa contra el Bescanó, resultat que va servir a l'Escala ser campió i ascendir a Primera Catalana, i aquest segon, els porquerencs han oscil·lat sempre entre les cinc primeres posicions.

El tècnic anxover, que ja fa més de vint anys que entrena, ha considerat que era el millor moment per marxar.

Ara doncs Gabri està lliure i probablement començarà a rebre trucades.

A partir d'ara hi haurà molts rumors sobre el futur d'entrenadors i també de jugadors. Alguns es confirmaran i d'altres no. Sembla ser que l'Empuriabrava, equip que competeix a la mateixa categoria que el Porqueres, s'hauria interessat pels serveis de Gabri Maragall.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar