Publicitat
Publicitat

Valery Fernández espera els resultats del test de Covid-19

Valery Fernández i els seus companys del Girona FC podrien començar demà els entrenaments sempre que els testos de Covid-19 de dimecres surtin negatius. L'escalenc, entre la lesió als lligaments i l'estat d'alarma, a causa del coronavirus, ja fa deu mesos que no juga cap partit.

Els jugadors i cos tècnic del Girona FC estan esperant els resultats dels testos de Covid-19 que es van fer dimecres al Centre d’Entrenament “La Vinya”. En funció de com anessin aquestes proves mèdiques, demà dissabte podrien iniciar la primera fase dels entrenaments individualitzats. Això vol dir que Valery Fernández podria tornar a trepitjar la gespa novament.

Cal recordar que l'escalenc havia tornat als entrenaments a principis de març després d'estar vuit mesos lesionat. Tenia moltes ganes de tornar a sentir-se jugador i de sobte va arribar el coronavirus que va aturar tot l'esport. Amb tots aquests entrebancs, Fernández fa deu mesos que no juga cap partit.

Ara la pregunta és si es podrà acabar la lliga. A la Segona Divisió li queden 11 partits. Els gironins són cinquens i s'haurien d'enfrontar al Cadis, Saragossa, Almería i Elx, entre altres. Per arribar amb les màximes garanties per aquests partits decisius, els jugadors durant el confinament estan fent dobles sessions. Al matí treballen la musculatura i a la tarda fan cardio.

Al Regne Unit per exemple, l'AFE, l'Associació de Futbolistes Professionals, contempla l'opció de que la Premier League torni amb partits de menys de 90 minuts. El president, Gordon Taylor, explica que hi hauria d'haver més substitucions, que cada part no durés els 45 minuts i que els partits s'haurien de jugar en camps neutrals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar