Publicitat
Publicitat

La reacció dels jugadors de futbol arran de la suspensió de les lligues

Els jugadors del FC l'Escala accepten que la millor manera per combatre el coronavirus és aturar l'esport per evitar el contacte amb altres persones. El que ara és una incògnita és la data del retorn a la competició regular. No saben tampoc quan podran començar la pretemporada per preparar el pròxim curs.

Des del 8 de març que el primer equip del FC l'Escala que no juga. Farà ja 2 mesos. La Federació Catalana de Futbol encara no ha decidit si la temporada quedarà nul·la o si hi haurà ascensos i descensos. El que està clar és que el vestidor blaugrana està tranquil perquè estava classificat a la novena posició del grup 1 de la Primera Catalana. Els de Sepu accepten que l'esport s'hagi hagut d'aturar per l'estat d'alarma.

Segurament que les pròximes notícies del primer equip de futbol seran altes, baixes i renovacions.

Pel que fa als juvenils, dirigits per Botxi Minic, aquest any estaven signant una de les millors temporades. Havien aconseguit vuit victòries consecutives. Eren tercers de la Primera Divisió del grup 13 amb 47 punts, mateixa puntuació que segon classificat Peralada. El líder Banyoles era a 4 punts. Dins el vestidor s'havia format una gran família. Sap greu que tot hagi acabat així perquè per molts d'ells era l'últim any en la categoria juvenil. 

I en relació a la base, es troben a faltar les celebracions dels gols dels més petits i com els pares aplaudeixen efusivament. Els joves han vist tallada la seva progressió. Segur que els jugadors del futbol base troben molt a faltar els entrenaments amb els seus companys. 

Les instal·lacions del club segueixen tancades. Cap entrenador, cap jugador ni cap pare... Hi regna el silenci absolut. La pregunta és: fins quan?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar