Publicitat
Publicitat

Les Escoles de Primària a poc més d'un mes d'acabar el curs

Les Escoles de Primària afronten des del confinament el darrer mes i mig del curs 2019-2020. Alumnes i mestres encara es van adaptant a la situació, amb manca d'informació i també de recursos. Tant les notes parcials com l'avaluació final s'hauran de fer amb molta cura.

El proper 19 de juny és l'últim dia del curs escolar als centres de primària .Queden dons un mes i una setmana de classes i les informacions que reben els centres no acaben d'aclarir com s'acabarà el curs.Els mestres tenen clar l'esforç a fer per estar en contacte amb els alumnes, per entregar matèries, per rebre les respostes i per oferir el màxim suport.Entenen també la varietat de situacions en què es troben les famílies i troben a faltar el material que no s'ha rebut, com les connexions a internet per a les famílies que no en tenen, essent com són el mail i el Whatsapp les maneres de comunicar-se.Un altre ema és com s'avaluarà el curs.Ben aviat el pares rebran informes i al juny l'avaluació final.El que es té clar és que aquesta nota final no es centrarà en el resultat de cap exàmen. 

El que s'ha conegut en les darreres hores són les dates per fer les preinscripcions pel curs vinent.A partir del dilluns dia 11, és a dir dilluns vinent , es podran fer de manera telemàtica, i la setmana següent la preinscripció podrà ser presencial als centres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar