Publicitat
Publicitat

La biblioteca promou una exposició de dibuixos virtual

La Biblioteca promou una mostra de dibuixos infantils online. Tots els que els usuaris els fan arribar son publicats al facebook del centre. És una més de les múltiples iniciatives que s'han canalitzat a través de la xarxa, entre les quals hi ha reculls de poemes o un concurs literari, entre d'altres.

Durant aquest confinament les xarxes socials s'han convertit en l'únic mitjà de contacte entre la biblioteca i els seus lectors. Les iniciatives per mantenir aquest contacte han estat múltiples i per a tots els públics. Aquesta setmana s'hi ha sumat la d'una exposició virtual de pintura infantil.

Tots els dibuixos rebuts es publicaran al facebook de la biblioteca avui, demà i divendres a les quatre de la tarda.Una altra iniciativa de la biblioteca, aquesta pensada més per a un perfil d'usuaris lletraferits és el joc concurs "Open" de paraules enravessades.

I un repte poètic també. En aquest cas la biblioteca convida els lectors a gravar-se recitant un poema original seu sobre la primavera i les flors.

Iniciatives, totes elles, que se sumen a les que ja es van engegar els primers dies de confinament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar