Publicitat
Publicitat

Canvi radical a la lliga del tennis taula

La Superdivisió Masculina de tennis taula canviarà radicalment l'estructura la pròxima temporada. La lliga serà de catorze equips, i no de dotze, i es faran dos grups de set conjunts. Al final de la temporada baixaran quatre equips i no dos. Aquest format serà molt més emocionant, però a la vegada més exigent.

La Federació Espanyola de tennis taula ja ha decidit com serà la Superdivisió Masculina la pròxima temporada. La lliga serà de 14 equips i no de 12, ja que no hi ha hagut descensos. Els dos clubs que s'incorporaran són els millors equips dels dos grups de la Divisió d'Honor: el Club Deportivo Huetor Vega de Granada i el Tranvía de Murcia.

A partir d'aquí, es faran dos grups de set equips. Els tres primers classificats de cada grup disputaran un playoff pel títol i accediran a la segona competició europea com és l'ETTU CUP, els quarts se salvaran, els cinquens i sisens hauran de jugar la fase de promoció de descens i els setens baixaran directament. 

Això vol dir que dels 14 equips que jugaran el curs vinent a la Superdivisió Masculina, 4 acabaran perden la categoria. D'aquesta manera, el curs 2021-22 es tornarà a tenir una lliga de 12 equips amb els dos que puguin de Divisió d'Honor.

Tots els equips estan molt nerviosos pel sorteig, perquè en funció de com quedés alguns equips patirien més que d'altres. El que està clar és que cada club haurà d'alinear el millor equip a cada partit si no vol patir fins al final. El sorteig dels grups i les dates de la competició encara són una incògnita. Per cert, el CER l'Escala ha tancat la temporada 2019-20 a la novena posició i el campió ha estat el Cajasur Priego de Còrdova per tercer any consecutiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar