Publicitat
Publicitat

S'acaben també les lligues dels sèniors masculí i femení de bàsquet

La Federació Catalana de Basquetbol ha suspès també les lligues dels sèniors masculí i femení del CB l'Escala. La idea inicial és que no hi hagi descensos, però sí ascensos i a partir d'ara, l'organisme federatiu català haurà de reestructurar les categories tenint en compte l'excepcionalitat de la situació.

Els sèniors masculí i femení del Club Bàsquet l'Escala no jugaran cap més partit aquesta temporada. La Federació Catalana de Basquetbol ha decidit suspendre també totes les lligues que encara no havien estat cancel·lades. Hem de recordar que el Comissió executiva d'aquest organisme federatiu català va donar per acabades les competicions de la base el passat 20 d'abril. 

El sènior masculí, de Goran Minic, ocupava la novena posició del grup A de la Tercera Territorial. Els blaus havien aconseguit sis victòries i vuit derrotes. Hem de recordar que en la primera fase van guanyar els tres partits. La decisió de la Federació es veia a venir.

I pel que fa al sènior femení, de Susi Martí i Pau Esponellà, era quart de la Tercera Catalana amb dotze victòries i cinc derrotes. Estava essent una temporada més difícil que les anteriors.

Arran de la suspensió de les lligues a causa del coronavirus, la Federació haurà de reestructurar les categories, ja que la idea és que no hi hagi descensos però sí ascensos. Tot dependrà del sistema final de  competició de cada lliga.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar