Publicitat
Publicitat

Recorregut virtual al MAC Empúries

El MAC Empúries proposa descobrir el jaciment sense sortir de casa, a través d'una visita virtual. Amb ella els usuaris podran passejar per dins el jaciment històric i descobrir alguns dels seus objectes de col·lecció.

El MAC Empúries ofereix aquests dies, una passejada virtual pels racons més emblemàtics del jaciment grec i roma. Aquest recurs està disponible a la pàgina web del museu i es pot obrir des de qualsevol ordinador i dispositiu mòbil amb connexió a internet. El museu té les portes tancades des de fa dies, i seguint la línia de la majoria de grans museus, tot aprofitant la tecnologia digital posa a l'abast de tothom material audiovisual per poder gaudir de la història d'aquest indret tan emblemàtica de la Costa Brava. Una iniciativa que es complementa dia a dia amb les publicacions a les xarxes socials.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya ha iniciat un projecte de digitalització 3D dels seus materials més significatius, per donar a conèixer les seves col·leccions d'una manera amena i científica. Un material gràfic disponible també a la pàgina web www.macempuries.cat. Per això s'animà a tothom a fer una visita al MAC Empúries, tranquil·lament i des del sofà de casa.

Ara per ara no hi ha data d'obertura oficial del jaciment, però tot l'equip treballa per poder aportar material i continguts nous el pròxim 18 de maig, dia internacional dels Museus.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar