Publicitat
Publicitat

Suspenen la XI Copa Comodor - Memorial Nando Muñoz

La XI Copa Comodor - Memorial Nando Muñoz, impulsada des del Club Nàutic l'Escala, no podrà disputar-se aquest cap de setmana a causa de l'estat d'alarma. El club ha considerat que la regata s'anul·la definitivament perquè si s'ajorna pel setembre coincidiria amb el calendari de la segona meitat de l'any.

Un altre esdeveniment esportiu suspès. Aquest cap de setmana, el Club Nàutic l'Escala organitzava la XI de la Copa Comodor - Memorial Nando Muñoz Gran Premi Juton, però a causa de la pandèmia del coronavirus no es podrà fer. Els organitzadors consideren que la salut és el més important. La Copa Comodor és una regata que es fa tradicionalment a principi de temporada i que en alguns casos, si fa poc vent, pot durar 18 h. És molt ben rebuda per tothom. Venien molts regatistes d'altres clubs.

El club té ganes de recuperar els entrenaments i competicions i segueixen en peu l'escola de vela i el casal d'estiu. El medi marí és salí i el virus no viu en aigua salada, a més hi ha moltes activitats que no són de concentració. 

La junta directiva està treballant amb un pla de seguretat i higiene per les petites concentracions que pugui haver-hi i espera obrir tan aviat com es pugui perquè els seus usuaris puguin gaudir de les activitats nàutiques. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar