Publicitat
Publicitat

Pla de Xoc per pal·liar els efectes de la crisi

El govern municipal engega l'elaboració d'un pla de xoc per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia. Per a elaborar-lo, obre converses per implicar-hi els grups de l'oposició, el sector turístic i el comercial.

La crisi provocada pel coronavirus ha obligat al Govern central a prendre mesures de xoc per garantir el manteniment de les famílies durant la pandèmia. Pel que fa a la política municipal, també treballa per fer la tornada a la 'nova normalitat' amb les màximes garanties. Des de l'Ajuntament de l'Escala s'està treballant en l'elaboració d'un pla de xoc per fer front a la crisi coronavirus. Un document que ha de recollir les millors solucions pel teixit social i econòmic de l'Escala.

Unes propostes, que seran compartides amb tots els grups municipals amb l'objectiu de redactar un pla de xoc per fer front a l'impacte de la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19.

El consistori contractarà petites empreses i autònoms dels diferents sectors del municipi, per així recollir dades de primera mà i traçar els punts principals del pla per combatre els efectes de l'aturada. Les mesures estaran especialment orientades a reactivar els negocis i engegar de nou el motor econòmic del municipi.

Un punt especial del pla de xoc serà les ajudes al sector turístic i la creació d'estratègies de promoció, per tal de tornar a situar l'Escala com a destinació d'excel·lència.

Des que va començar l'estat d'alarma, s'han flexibilitzat o posposat els pagaments d'impostos, taxes i activitats públiques.

Entre les mesures que ha adoptat l'Ajuntament de l'Escala vinculades a la situació d'excepcionalitat, hi ha l'endarreriment dels terminis per pagar diferents tributs, així com facilitar el fraccionament o ajornament a aquelles persones que ho han necessitat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar