Publicitat
Publicitat

Primer ple telemàtic a l'Ajuntament de l'Escala

Demà al vespre es celebra el primer ple de l'Ajuntament des que es decretà l'estat d'alarma. Ple telemàtic que els regidors seguiran per videoconferència des de casa seva. Entre els temes a tractar en destaca la liquidació del pressupost 2019 i la ratificació de l'acord d'ajornament de tributs.

L'Ajuntament de l'Escala viurà demà al vespre una sessió plenària inèdita, amb la sala de plens deserta i sense cap regidor ni públic presents. Els regidors es reuniran de forma virtual, a través de videoconferència en el primer ple des que es decretà el confinament de la població. Tots ells ja en van fer ahir la videoconferència informativa prèvia i demà tornaran a fer-ho reunits ja en sessió plenària oficial.

A banda del fet històric que el ple es reuneixi de forma telemàtica, la de demà serà una sessió important per temes d'àmbit econòmic com la oficialització de la liquidació del pressupost 2019, tancat un any més amb superàvit. Un tràmit que permetrà visualitzar de quin romanent de tresoreria disposa el consistori.

L'ordre del dia consta de 15 punts a aprovar. Entre ells, dins el bloc econòmic hi consta també la ratificació del decret d'alcaldia de mesures fiscals amb motiudel Covid-19 o l'adhesió a l'ACM per al suport de les actuacions de la intervenció en matèria de control financer i auditoria.També tindrà relleu el bloc de punts d'àmbit urbanístic amb la suspensió de la licitació del contracte d'obres d'urbanització de la zona dels emperadors per motius d'interès públic, l'adjudicació de l'explotació de terrasses del passeig de Riells o la suspensió de llicències per a l'estudi i formació del Pla Especial de Protecció del Patrimoni i catàleg de béns arquitectònics, històrics i ambientals de l'Escala, entre d'altres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar