Publicitat
Publicitat

El regatista Marc Verdaguer imprimeix pantalles per als hospitals i residències

El regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, ha volgut posar el seu gra de sorra en la lluita contra el coronavirus i ho fa imprimint, des de casa seva, pantalles de protecció que després entrega a hospitals i residències. La impressora, que ja ha imprès 200 unitats, treballa més de quinze hores al dia.

Anunci 0s

La quarantena, a causa del coronavirus, està traient les nostres actituds més solidàries. Per exemple, el regatista del Club Nàutic l'Escala, Marc Verdaguer, està imprimint pantalles de protecció i mascaretes, des de casa seva, que després les fa arribar a hospitals i residències. És el seu gra de sorra per combatre aquesta pandèmia. La impressora treballa entre 15 i 17 hores al dia i imprimeix unes 14 pantalles. Ja n'ha entregat més de 200.

Verdaguer, que navegava cada dia, ara no pot i té ganes de tornar ja a l'aigua. Durant aquests dies s'està plantejant els seus projectes esportius i també aprofita per preparar l'embarcació Nacra17, amb la que havia de competir a la Copa i al Campionat d'Espanya. La Copa ja s'ha suspès. 

El regatista també ens ha explicat que ja no està vinculat amb la classe A de catamarà per la lesió que va patir al maluc, però que continuarà navegant amb diferents tipus d'embarcacions com la Laser com de Nacra 17.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar