Publicitat
Publicitat

La brigada de jardineria s'activa per tasques de desbrossament

Es reactiva la brigada de jardineria en tasques de desbrossament i neteja de males herbes a les vies principals de l'Escala. Es tracta d'uns treballs que fan operaris de la fundació Drissa, amb qui l'Ajuntament hi té un conveni de col·laboració.

L'arribada de la primavera i les pluges de les darreres setmanes afavoreixen el brot de males herbes i tot tipus de vegetació invasiva en voreres, parterres, rotondes i espais públics. Un efecte que es nota més enguany ja que el servei municipal de jardineria no treballava des del decret d'alarma decretat pel govern central. A partir d'avui, però, tornen a la feina, tant els dos jardiners municipals com la brigada que es contracta cada any a través de la fundació Drissa. A tots ells s'hi afegeixen dues empreses externes a les quals s'ha demanat reforç per poder recuperar la feina acumulada que no s'ha pogut fer durant aquestes setmanes de confinament. 

Es calcula que les tasques més urgents de desbrossament duraran almenys tres setmanes. Aquest és el temps que preveu Robert Figueras que es trigarà a fer la posta a punt dels espais públics municipals. Després es continuarà amb les tasques habituals de cada temporada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar