Publicitat
Publicitat

Què opina i què votaria el FC l'Escala en el polèmic referèndum de la FCF?

La Federació Catalana de Futbol, que ha donat per acabada la temporada, farà un referèndum als clubs catalans sobre si el curs s'ha de donar per nul o si hi ha d'haver ascensos i descensos. Aquesta consulta ha estat mal rebuda perquè molts presidents coincideixen que la decisió l'ha de prendre la federació.

S'han de declarar nul·les les lligues o bé ha d'haver-hi ascensos i descensos? Els clubs catalans han de respondre aquesta polèmica consulta que no ha estat ben rebuda pels presidents perquè consideren que la decisió l'ha de prendre la Federació Catalana de Futbol i no ells. Hi ha hagut molta polseguera al respecte. El FC l'Escala per no beneficiar ni perjudicar a ningú té clar el que votaria.

El FC l'Escala ha qualificat aquest referèndum de trampa perquè hi haurà més equips interessants en no baixar que en ser campions. El que sí que està clar que tardarem molts mesos a veure partits de futbol i segurament siguin a porta tancada. Hem de recordar que fa un mes i mig que no hi ha ni entrenaments ni competició. Els jugadors del Futbol Base també ho estan patint.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar