Publicitat
Publicitat

L'Escala finalitza una nova setmana de webinars comercials

La UBET fa un bon balanç dels webinars online que han portat a terme aquests dies, consells pràctics i ben rebuts per tots els comerciants del poble. Molts d'ells aprofiten el confinament per posar en pràctica les propostes i activar el comerç digitalment.

Anunci 0s

La UBET ha finalitzat aquesta setmana el segon cicle de videoconferència, per formar-se des de casa amb temes relacionats amb el comerç digital. Una iniciativa ben rebuda per a tots els comerciants locals que aprofiten el confinament per formar-se i tornar més preparats quan puguin obrir els seus negocis. Per aquesta segona setmana s'han tocat temes com, dissenyar una campanya d'èxit per mail, la importància de tenir una marca pròpia o marques amb flow i finalment s'acabava amb el disseny de cartelleria i xarxes socials amb l'aplicació Canva, una videoconferència que es reprogramarà aviat per un problema tècnic durant la sessió.

Les sessions agraden molt, recordem que són obertes a tot el teixit empresarial sigui o no soci de la UBET. De fet durant l'última sessió d'aquesta setmana, la UBET va convidar a l'associació de comerciants de Torroella per compartir coneixements. Vista la bona acollida, la formació continuarà la pròxima setmana.

Les sessions són seguides de mitjana per una quarantena de persones, una xifra que la UBET considera bona, doncs cal recordar que les formacions són programades amb horaris concrets i costa arribar a tothom.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar