Publicitat
Publicitat

Augmenten els casos positius a l'Alt Empordà. 33 morts a Girona en un dia.

Pugen de manera important els casos de Coronavirus a l'Alt Empordà. A les comarques de Girona han mort 33 persones en un sol dia. Des de l'Hospital de Figueres es fan accions per mantenir el contacte entre els malalts i les famílies.

El nombre de positius que es detecten des dels centres de gestiona la Fundació Salut Empordà va incrementat-se  dia a dia.De dissabte a dimecres, la xifra ha passat de 138 a 208, 60 nous casos que s'han confirmar amb el test pel COVID-19, pendents encara de conèixer quin és l'abast real de l'epidèmia en no tenir pro tests per fer a la població.

La impossibilitat que els familiars puguin visitar els malalts als Hospitals genera molta angoixa a tothom, tant als mateixos malalts com a les famílies, que no hi poden tenir contacte directe.Des de l'Hospital de Figueres es faciliten tauletes per tal que es puguin veure i parlar uns minuts al dia, una estona que els conforta.L'hospital de Figueres també ha engegat una campanya on s'ofereix la possibilitat d'enviar missatges de suport de la ciutadania a professionals I pacients



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar