Publicitat
Publicitat

El Festival Ítaca ajorna els concerts fins al 3 d'octubre sense confirmar cartell

El Festival Ítaca cancel·la els dos concerts que havia de fer aquest cap de setmana a l'Escala a causa de l'estat d'alarma i treballa per oferir una nit d'actuacions el 3 d'octubre sense confirmar cartell encara. No ha estat possible programar-ho a l'estiu perquè ha estat impossible trobar dates disponibles.

Aquest dissabte i diumenge, l'esplanada de Francesc Macià havia de ser l'escenari d'una doble actuació del Festival Ítaca amb Manel, Lildami, Ciudad Jara i El Pot Petit. Aquests dos concerts han hagut de ser suspesos per culpa del coronavirus i l'organització treballa per oferir una nit d'actuacions de cara al 3 d'octubre. Programar-lo a l'estiu ha estat impossible. No hi havia dates disponibles.

També ha estat ajornat el concert de Grup Macedònia a Torroella de Montgrí, una actuació prevista pel 9 de maig, però que finalment serà el 24 d'octubre a l'Espai Ter. També ha estat suspesa la VII Pujada al Castell de Montgrí. El Festival manté la resta de concerts previstos pels mesos de juny i juliol.

Informar que tots els espectadors que haguessin comprat les entrades rebran un correu electrònic amb diverses opcions, sigui bescanviar els diners o canviar-los per algun altre concert. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar