Publicitat
Publicitat

Aquest divendres especial Via Crucis

Tot i que aquest no hi haurà representació del Via Crucis vivent de l'Escala, des de Canal 10 Empordà i amb la col·laboració de la junta del Rosetó, s'ha preparat un programa especial titulat 'Recordant el Via Crucis amb l'emissió final de la primera edició de l'any 2009.

El coronavirus ha ajornat o cancel·lat moltes activitats, entre elles el Via Crucis de l'Escala. Una de les propostes escalenques del municipi per aquesta setmana santa que reuneix molts visitants la nit del divendres sant. Tot i que aquest any la representació no podrà portar-se al carrer, des de Canal 10 Empordà s'ha preparat un recull de les diferents edicions d'aquesta activitat. Un programa que s'emetrà el mateix divendres sant a les 10 de la nit amb la participació de la nova junta del Rosetó.

El programa té com a objectiu observar l'evolució de l'espectacle i també realçar la participació dels escalencs. Molts d'ells presents des de la primera edició l'any 2009. Cal destacar que a causa de la complexitat del teletreball, algunes edicions no són presents dins el programa. El vídeo acabar amb l'emissió del primer Via Crucis l'any 2009, una edició molt especial però que actualment i després de més de deu anys ha canviat molt oferir un espectacle de més d'una hora i amb la participació de molts personatges.

Aquest dia de confinament són molts els que també proposen activitats de setmana santa amb família, alguns ho fan amb receptes típiques d'aquesta època i altres com la Marta i en Carles Piqué han apostat per fer un via crucis amb clics de Playmobil, una proposta molt original i visual.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar