Publicitat
Publicitat

Ballmanetes manté el contacte amb els nens i nenes del centre

La Llar d'infants Ballmanetes manté en contacte amb els nens i nenes i les famílies. Ho fa a través de vídeos i d'activitats que es proposen des del centre. L'objectiu és que els infants vagin veient  les cares de les seves mestres.

Si difícil és continuar fent escola a primària o secundària, la dificultat és major encara quan es tracta de mainada de llar d'infants.A Ballmanetes l'equip directiu centra els seus esforços en aconseguir que la mainada que va al centre vegi i escolti amb regularitat la cara de les seves tutores, intentant evitar que es trenqui el vincle i la confiança que s'ha aconseguit en els primers mesos d'escola.Les mestres envien vídeos a les famílies per tal que els mostrin als nens, amés 'un conjunt d'activitats per fer a casa.Amb els nens tot el dia a casa cal fer una bona gestió del temps que s'hi dedica.Se'ls ha  d'incentivar a fer activitats o jugar, però també s'han de deixar avorrir.

Des de Ballmanetes s'han posat mitjans per tal que les famílies es posin en contacte en qualsevol moment amb les mestres.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar