Publicitat
Publicitat

La Biblioteca Víctor Català proposa activitats literàries al seu compte de Facebook

Tot i que la Biblioteca Víctor Català estigui tancada físicament, segueix treballant per apropar la cultura a les nostres llars, ara amb un format diferent. Aquests dies de confinament al seu compte de Facebook proposa jocs literaris, glopets de cultura, recomanació de llibres i l'hora del conte pels més petits.

La Biblioteca Víctor Català programa per aquests dies de confinament diferents activitats al seu compte de Facebook per seguir apropant la cultura a casa. En plena crisi sanitària, a causa del coronavirus, vol seguir estimulant la imaginació i la promoció per la lectura. Per aquest motiu, de dilluns a divendres proposa diversos continguts com ara glopets de cultura, el conte pels més petits o la recomanació de llibres.

Una altra de les activitats que s'ofereix és el joc literari. A les 12 h del migdia penja una pregunta al Facebook i a les 20 h del vespre, la Biblioteca anuncia la resposta correcta.

Aquestes activitats han de servir per seguir immersos al món literari. La instal·lació espera que la situació canviï perquè té ganes de tornar a obrir de nou les portes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar