Publicitat
Publicitat

Ampliació dels casos d'ajornament i flexibilització de tributs

L'Ajuntament amplia els casos d'ajornament i flexibilització de tributs municipals mentre duri el confinament pel covid-19. L'alcalde es va reunir ahir en videoconferència amb els portaveus municipals per informar-los de les mesures.

Avui completem la tercera setmana del confinament decretat per intentar pal·liar els efectes de la pandèmia provocada pel Covid-19. Per completar setmana, hem demanat a l'alcalde de fer un balanç de la situació transcorreguda fins avui. Balanç enelq ue ha insistit en els esforços que es fan des de totes les àrees municipals per continuar garantint els serveis bàsics, quan arribem al cap de setmana que, per a molts negocis, hauria d'haver estat el de l'inici de temporada turística.

A nivell d'ajuntament, l'alcalde va reunir via vídeoconferència els portaveus dels grups municipals per informar-los de les mesures d'ampliació dels supòsits d'ajornament i flexibilització de pagaments de tributs municipals.

La temporada turística, principal font econòmica en un municipi com l'Escala quedarà molt afectada per aquest episodi. Tant és així que, des de l'àrea de turisme s'està treballant per pensar com caldrà encara aquest sector un cop se superi la crisi sanitària.

La que ara acabem, ha estat la primera setmana de publicació del butlletí "la cultura acasa" on s'hi recullen materials culturals escalencs consultables online.

Amb tot plegat, l'alcalde no s'està de reiterar i insistir en què cal ser molt estrictes en respectar les normes del confinament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar