Publicitat
Publicitat

Bon ritme de les classes online del Gavià

L'Escola de música valora molt positivament les classes en línia del centre, després de 15 dies de confinament l'escola continua oberta i amb tot un equip de professors i alumnes molt implicats.



L'Emma s'ha connectat amb el seu pc per tal de mirar els deures que li han deixat els professors de l'escola de música. Tal com ha fet ella, ho fan tots els alumnes, des de fa més de 15 dies. L'Escola ja va comunicar el primer dia que les classes de música continuaven de manera virtual, ara amb totes les aplicacions, webcams, mòbils i pc en funcionament l'escola valora les primeres setmanes molt positivament.

Els professors, treballen dia a dia per confeccionar millor les classes, així com adaptar-se a un nou model d'ensenyament a distància.

I tot i que la tecnologia és una gran aliada, també porta algun mal de cap, sobretot quan la cobertura falla.

La implicació dels professors és molt alta, ara reconeixen que no té res a veure una classe presencial que una virtual.

Ara per ara la incògnita més gran pel centre, pels pares i alumnes és saber si aquest curs podran tornar a les aules, per això l'equip directiu de l'escola comunica habitualment les novetats a totes les famílies.

Un cas especial són els alumnes més petits, la proposta inicial va ser anul·lar les classes i allargar el curs durant el mes de juny. Vista la situació el centre s'ha plantejat iniciar les classes online amb ells.

Les classes van a molt bon ritme i els alumnes treballen molt des de casa. Però també hi ha casos molt especials com el de compartir aquest moment amb família. Com és el cas de la família Mauricio Cuellodeoro on practiquen pares i fills.

O la família Lloret Martínez, on tots junts s'atreveixen a versionar temes d'èxit internacional.

Des de l'Escola el gavià es recorda a les famílies que la secretaria segueix obert, també virtualment els dimarts i els dijous. Totes les famílies que vulguin consultar algun tema, poden connectar-se via online a https://meet.jit.si/ escriure ElGavià com a nom de la reunió i assistir en directe a les reunions setmanals de l'equip de professors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar