Publicitat
Publicitat

Neix un butlletí de propostes culturals online

L'equip de cultura de l'Ajuntament crea un butlletí online que recull propostes culturals per gaudir online des de casa. Al primer número s'hi recull un reportatge sobre la figura de Joaquim Folch i Torres, el joc literari de la biblioteca i l'enllaç al nou web dels museus de l'Escala.

l'equip de Cultura de l'Ajuntament de l'Escala vol mantenir el contacte amb la població. I davant una situació excepcional en què l'activitat cultural a l'aire lliure s'ha aturat per complet, han ideat un producte perquè la cultura de l'Escala arribi fins a les llars dels escalencs online. Es tracta del butlletí "la cultura de l'Escala a casa", que s'enviarà cada dimarts i cada divendres per correu electrònic.

Al butlletí s'hi podran trobar imatges,vídeos i àudios de personatges o temàtiques d'àmbit cultural o patrimonial escalenc.

Amb elements com aquest, el regidor Guinart considera que l'Escala fa una picada d'ullet perquè la gent pugui continuar gaudint dela cultura des de casa.

Per rebre el butlletí al correu particular cal que els interessats es donin d'alta connectant-se al web municipal o al dels equipaments culturals del municipi.

amb vosaltres durant aquestes jornades de confinament, per aquest motiu ha preparat un butlletí amb propostes de cultura on line. Aquest butlletí us l'enviarem al vostre correu electrònic el dimarts i el divendres de cada setmana amb noves propostes, tot esperant tornar a trobar-nos amb bona salut ben properament. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar