Publicitat
Publicitat

Nous cursos formatius de la UBET online

La UBET aprofita aquests dies de confinament per formar-se, activen un total de 4 cursos online dedicats al comerç digital. Demà divendres a les onze la primera classe sota el títol, digitalitzem l'Escala.

La junta de la UBET segueix treballant, tot i el tancament temporal de molts comerços del municipi a causa de l'estat d'alarma. Per això han organitzat per aquests pròxims dies 4 cursos de formació en línia, per tal de seguir actius i aprofitar els dies a casa per adquirir nous coneixements i poder-los aplicar més tarda als seus negocis. Aquests nous cursos estaran cent per cent dedicats a les millores digitals aplicables a qualsevol comerç.

La primera sessió webinars o videoconferència serà demà mateix, divendres dia 3 a les onze del matí. Arriba sota el títol, digitalitzem l'Escala i anirà a càrrec de Judit Figueiras, especialista amb màrqueting digital que ja tenia preparada una xerrada amb els comerciants abans de la suspensió de tots els actes culturals i socials. Després d'ella vindran webinars dedicats al Google Business, creació d'un perfil Instagram per empresa i finalitzarà amb els aspectes legals del món digital aplicat al comerç.

Per aquesta ocasió, la junta de la UBET fa un pas més i obre aquests cursos a tots els comerços siguin o no socis. Per poder seguir en directe les sessions només caldrà clicar l'enllaç disponible a les xarxes socials de la UBET.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar