Publicitat
Publicitat

Els veïns del Camp dels Pilans suspenen l'assemblea general

L'Assemblea general de socis de l'associació de veïns del Camp dels Pilans - Les Corts s'ajorna fins passat l'estiu. Dissabte s'hauria d'haver aprovat, entre altres punts, la renovació de la junta directiva de l'associació.

Els estatuts de les associacions sense ànim de lucre marquen la necessitat que les juntes directives passin comptes amb els seus associats dins el primer trimestre de cada any. N'hi ha, però, que no podran satisfer aquest requisit, com és el cas de l'Associació deVeïns del barri del Camp dels Pilans - Les Corts de l'Escala. Tenien fixada l'assemblea general ordinària per aquest dissabte 4 d'abril però l'han hagut de suspendre, com és de fàcil entendre.

}

A l'assemblea d'aquest dissabte s'haurien d'haver despatxat els punts habituals de cada any, amb l'afegitó de la renovació de la junta directiva, que ha complert el mandat per al qual va ser escollida.

Pel que fa a la renovació de la junta, no constava que hi hagués cap candidatura alternativa a l'actual, que havia mostrat predisposició per renovar càrrecs, sobretot després que en els últims anys s'hagin fet obres significatives a les instal·lacions socials del barri.La incertesa de la situació actual fa preveure que l'assemblea ja no podrà celebrar-se almenys fins passat l'estiu.

A l'assemblea s'hauria debatut també el calendari anual d'activitats, la més immediata de les quals era el concert del grup MetDerBand en col·laboració amb la Junta Local de Catalunya contra el Càncer, que ja ha estat suspès.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar