Publicitat
Publicitat

Nou ajornament per pagar els tributs municipals

L'Ajuntament aprova un nou ajornament en la data límit de pagament voluntari de tributs. Les escombraries es podran pagar fins el 30 d'abril i l'impost de vehicles fins el 29 de maig. L'alcalde valora positivament l'enduriment del confinament que ha decretat el govern central serà positiu per al control de la pandèmia.

El govern municipal ha fet pública avui una nova mesura per ajudar a fer més passables els efectes de la pandèmia de coronavirus que vivim. S'ha acordat allargar el termini de pagament en voluntària de taxes com la de les escombraries domiciliàries o l'impost sobre vehicles. La data límit per pagar les escombraries passa del 3 al 30 d'abril, mentre que la de l'impost de vehicles passa del 30 d'abril a 29 de maig.

Les persones que ja tenien la carta de pagament amb la data límit prevista inicialment i vulguin canviar-la, cal que enviïn un correu a recaptacio@lescala.cat i rebrà instruccions de procediment.

L'alcalde ha analitzat també avui els efectes de l'enduriment del confinament decretat pel govern central aquest cap de setmana, tot apuntant que serà positiu a nivell sanitari, encara que pugui endurir també la situació econòmica del país.

Passats ja més de quinze dies de confinament, Puga manté intacte el convenciment que des de totes les àrees municipals s'està fent una bona tasca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar