Publicitat
Publicitat

L'Estat d'Alarma es prorroga fins a l'11 d'abril

L'Estat d'Alarma es prorroga fins a l'11 d'abril. S'allarguen, per tant, totes les mesures de confinament que s'havien decretat fins ara.

Pràcticament superada una nova setmana de confinament, el govern prorrogava dijous quinze dies més aquesta situació per controlar el coronavirus. Això vol dir que s'allarguen totes les mesures de confinament que s'havien decretat fins ara. Per tal de coordinar totes les tasques i buscar les millors opcions pel municipi, aquest divendres s'ha celebrat junta de govern per videoconferència.

L'ajuntament de l'Escala continua fent accions per evitar la propagació del COVID-19. Al llarg d'aquesta setmana s'ha portat a terme la desinfecció de contenidors.

Una campanya de neteja i desinfecció intensiva que s'anirà estenent a tots els barris del municipi. Aquesta setmana també s'ha parlat del grup: Mascaretes solidàries l'Escala, una iniciativa popular on participen més de 50 dones les quals preparen mascaretes per a tothom que es poden recollir a les farmàcies.

Un grup que demana més voluntàries, les interessades poden trucar a al telèfon 629 718 853. Pel que fa a seguretat, la Policia Local ha identificat un total de 429 vehicles des de l'inici de l'Estat d'Alarma i ha aixecat un total de 57 actes de sanció per incompliment del confinament.

Per informació d'interès sobre les diferents mesures que s'han anat adoptant relacionada amb la Covid-19 a l'Escala, podeu consular el web municipal www.lescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar