Publicitat
Publicitat

La revista El Cargol de l'abril sortirà només en format digital

La revista El Cargol sortirà només en format digital a partir del número d'abril. La impossibilitat de cobrar els anunciants i de garantir la distribució així ho ha fet decidir a la direcció d'aquest mitjà gratuït.

El número 89 de la revista gratuïta El Cargol no veurà la llum en format paper a resultes dels efectes del coronavirus. La direcció de la revista així ho va comunicar als anunciants i col·laboradors, donat que no pot garantir que la revista arribi als punts de distribució habituals, bàsicament comerços i botigues, la majoria d'ells tancats. Als motius s'hi afegeix també l'econòmic. I és que s'ha dit als anunciants que, mentre hagin de tenir les portes tancades no es troba ètic cobrar cap rebut de publicitat.

Amb la situació actual la distribució en paper és inviable i la seva directora promet als anunciants que no es giraran rebuts fins que passi l'episodi de coronavirus. Això, de moment, per al número d'abril. En un horitzó més enllà, de cara al maig, molt ha de canviar la situació perquè El Cargol pugui tornar a passar per impremta. De moment, molta incertesa.

De moment, doncs, les lectors fidels del Cargol, la trobaran a internet, a l'adreça issu.com/elcargol



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar