Publicitat
Publicitat

Activitats a les xarxes cada dia

Les xarxes socials s'omple d'activitats per fer passar més bé l'experiència d'estar tancats a casa pel coronavirus. Els escalencs proposen: contes, titelles, gimnàs, música i moltes coses més.

Per sobreviure al confinament amb fills o sense necessites imaginació i molta paciència. Moltes famílies han establert rutines per intentar mantenir horaris i així segui amb la regularitat habitual de la llar. Per aquest motiu molts menjadors de les cases s'han reconvertit en gimnasos, cuines, sales de jocs o espai de contes. Així mateix els instruments musicals han fet possible expressar amb bones melodies tot el que s'està vivint aquests dies. Les xarxes socials s'han convertit en protagonistes absolutes, i són una font de recursos per poder continuar amb rutines habituals com anar al gimnàs, continuar amb les classes de música o buscar un bon entreteniment.

Des de l'Escala ja són bastants les iniciatives que trobem a les xarxes socials, activitats per a totes les edats i gustos. Algunes d'elles amb horaris fixos per així està connectat amb la seva audiència. Aquest és el cas de la proposta de la Biblioteca Municipal, un joc literari des de Facebook on cada dia a les 12 del migdia es fa una pregunta i els usuaris tenen 6 hores per respondre.

Així mateix trobem els titelles de l'Escola TeArt, una proposta que arriba de la mà de l'Elisenda Trias i l'Aniol Piqué on cada matí publiquen un vídeo al Facebook amb una petita història dels personatges Uri i Gina. Ja a la nit, Albert Quintana ens proposa un conte per anar a dormir cada nit a partir de 2/4 de 9 explica un conta per instagram live @gradesorra, una proposta amb jocs i interacció dels usuaris.

Qui tampoc falla a la seva cita cultural per a tots els escalencs es Ramon Manent, vist que la coral groga no pot actuar a Plaça, Manent continuar oferint la música per a la llibertat cada divendres a 2/4 de 9 a la seva pàgina de Facebook amb una actuació streaming des del balcó de casa seva.

Una de les moltes dificultats que ens està portant aquest confinament és la falta de mobilitat i d'exercici físic. Però en realitat des de casa, per petita que sigui, hi ha moltes més opcions de moure el cos de les que semblen. Per exemple la piscina municipal ofereix a tots els seus socis un link obert i gratuït per disposar de més de 800 sessions d'entrenament. O la fisioterapeuta Indira Salvador, publica al seu canal de Facebook cada matí un vídeo amb consells per millorar problemes de lumbàlgies o dolor cervical.

Tots aquells escalencs que ofereixen diferents propostes a les xarxes, ens poden fer arribar la seva activitat per whatsapp 621 22 86 75 o al correu radiotvlescala@gmail.com així nosaltres cada dia informarem .



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar