Publicitat
Publicitat

Un grup de dones de l'Escala fa mascaretes per a tothom

Un grup de dones de de l'Escala fa mascaretes per tothom que en necessiti. Són unes 50 i fins ara n'han cosit més d'un miler. Entre d'altres punts es poden recollir a les farmàcies.

Des de l'ajuntament de l'Escala s'agraeix la feina del grup de dones que es dedica a fer mascaretes per evitar el contagi del Coronavirus.Ara mateix són unes 50 dones i ja han fet més de mil mascaretes que s'han repartit entre diversos sevis municipals , les farmàcies i també algún poble veí.Demà començaran a cosir amb material quirúrgic que els arriba des de Girona.Una de les dones que coordinen la confecció de mascaretes és la Maria Escat.Explica que tot va començar amb una petició d'un familiar i a partir d'aquí, vist l'interès, es va crear un grup de whatsapp on ara hi ha més de 50 dones.Les primeres mascaretes que es van fer van ser per amics i familiars.Raìdament en van començar a cosir destinades a serveis municipals.

Després de cosir les mascaretes s'han esterilitzar i embossar.S'ha format una cadena de treball que va desenvolupant totes les tasques.

Des que s'hi van posar ja s'han cosit més d'un miler de mascaretes.

I ara la feina creix, ja que des de Girona s'enviarà al grup de dones material quirúrgic per cosir les noves mascaretes, que aniran destinades bàsicament a personal sanitari.

El telèfon de contacte de la Maria escat és el 629 718 853



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar