Publicitat
Publicitat

Policia i mossos fan sonar la sirena en honor al personal sanitari

La policia municipal de l'Escala i els mossos d'Esquadra, fan sonar les sirenes per reconèixer la tasca del personal sanitari escalenc. S'afegeix així als homenatges que s'estan fent arreu dels hospitals catalans per homenatge a tots aquells sanitaris que combaten el coronavirus.

El personal sanitari que combat la pandèmia de coronavirus rep, cada dia, homenatges a tot el territori. Des dels aplaudiments als balcons, crits d'ànims entre els mateixos companys o el suport de la població amb dibuixos o entrega d'aliments.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia municipal s'han volgut unir als homenatges fent sonar les sirenes dels seus cotxes en diversos hospitals de Catalunya com per exemple el Trueta de Girona. Des de l'Escala els cossos de seguretat també van voler homenatge a tot el personal sanitari del Centre d'Atenció Primària Dr. Moisès Broggi de l'Escala. Per la seva banda, el personal del cap disponible també va sortir uns minuts per agrair la visita i al mateix temps retornar el agraïment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar