Publicitat
Publicitat

Primera setmana de confinament a l'Escala, càmpings i hotels molts afectats

Campings i hotels veuen reduits a la mínima expressió les reserves que ja tenin de cara a Setmana Santa. L'alcalde expressa, però l'esperança que es pugi salvar almenys part de la campanya d'estiu. La Policia ha obert en les últimes 24 hores més de 40 actes i ha sancionat cinc persones per no respectar l'ordre de confinament

.Novetats respecte residus i farmàcies a domicili.

Els efectes del coronavirus seran demolidors en un sector sensible com el turístic, almenys pel que fa a la Setmana Santa, període per al qual s'han anul·lat la pràctica totalitat de reserves que ja hi havia en campings i hotels. L'alcalde, Víctor Puga, manté l'esperança que l'episodi es superi i almenys es pugui aprofitar part de l'estiu.

En les darreres jornades la policia local ha fet fins a 48 advertiments, dels quals cinc han acabat amb aixecament d'acta i que segurament acabaran amb sanció.

L'alcalde ha volgut fer incís especial amb una darrera instrucció publicada avui pel que fa a la gestió de residues domèstics, que ha de ser especialment estricta en aquells domicilis en què hi hagi un infectat

Les situacions d'alarma com la que estem vivint desperten nombroses iniciatives solidàries. l'alcalde n'ha volgut destacar una, la d'un grup de cosidores que confecciona mascaretes sanitàries.

i amb tot plegat, s'ha destacat també l'oferiment per part de les farmàcies del municipi, d'un servei a domicili per a persones grans, discapacitats i/o dependents que no tenen família que els pugui fer arribar els medicaments a casa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar