Publicitat
Publicitat

Ajornen els jocs d'atzar

Suspesos tots els jocs d'atzar fins que finalitzi l’estat d’alarma.  Els dècims i resguards venuts seguiran sent vàlids quan es reprengui l'activitat. L’ONCE i Loteries de Catalunya també cessen la seva activiat.

Loteries i Apostes de l’Estat , l’ONCE i Loteries de Catalunya  suspenen els sortejos i la venda de cupons fins que finalitzi l’estat d’alarma. En un comunicat a la pàgina web, Loteries va anunciar que suspèn la comercialització i el pagament de premis inferiors a 2.000 euros, tant en els punts de venda habituals, com a través de la venda online. Els sortejos queden així ajornats, però tots els dècims i resguards que ja s’hagin venut continuaran sent vàlids per als mateixos sortejos en la data en què finalment se celebrin, per la qual cosa els dècims i resguards s’han de conservar doncs les dates de caducitat dels premis que coincideixin amb el període de suspensió dels serveis queden també anul·lades. Des de l'Escala, els responsables de l'Anxova Milionari, l'administració de loteria número 1 de l'Escala, explicaven que és un fet històric doncs no havia passat mai.

Loteria nacional, Primitiva, Bonoloto, El Gordo, la Quiniela, Lototurf, Quíntuple Plus i Quinigol no se sortejaran, com a mínim i fins a nova ordre, durant els quinze dies que duri l’alerta i el confinament . Tot i això, d’entre tots els sortejos que depenen de Loteries i Apostes de l’Estat n’hi ha un que sí es desenvoluparà aquesta setmana l’Euromillones , però té un motiu molt clar. L'Euromillones es ven arreu de diversos països d’Europa.  A territori espanyol tan sols podran participar en el sorteig de l’Euromillones d’aquesta setmana aquelles persones que van segellar la seva butlleta la setmana passada, a partir d'aquí com que les administracions de loteria romanen tancades, no és possible fer cap més Euromillones. Hi ha estancs que també tenen el sistema per poder jugar a la loteria, però s’ha cancel·lat la possibilitat de fer-ho. 

  

Per la seva part, l’ONCE ha decidit suspendre els sortejos , inclosos els cupons i el cupó extraordinari del Dia del Pare, fins que finalitzi aquesta situació. Queden suspesos  els sortejos en les tres modalitats: els punts de venda presencials, agents venedors i establiments del Canal Físic Complementari. S’atura també la comercialització de tots els productes de loteria de l’ONCE a la pàgina web, amb l’excepció del producte de joc actiu Eurojackpot i dels productes en suport electrònic .



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar